Kerstman Centrale Friesland

Over Ons

Wat doen wij?

Bij ons kunt u terecht voor het huren van een professionele Kerstman met eventueel een helper / elfje in het Noorden van Nederland (Friesland, Groningen en Drenthe). U huurt de Kerstman voor bijvoorbeeld een bezoek aan bedrijven, kerstmarkten, evenementen en verenigingen. Daarnaast kunt u bij ons professionele kostuums met toebehoren huren voor uw eigen Kerstfeest. Wij gebruiken uitsluitend kostuums en accessoires van professionele kwaliteit.

Met onze teams van ervaren en enthousiaste acteurs zorgen wij voor een onvergetelijk Kerstfeest. Wij zijn dé Kerstman centrale van het Noorden! 

Geïnteresseerd? Neem contact met ons op!

Wie zijn wij?

Wij zijn Jilt en Pieter die in 2011 als grap zijn begonnen met het spelen van Sinterklaas en Piet. De passie voor het Sinterklaasfeest is dusdanig toegenomen dat onze hobbymatige aangelegenheid is uitgegroeid tot een professionele Sinterklaascentrale, onder de namen Sint Nicolaas Centrale Friesland, – Groningen en – Drenthe.

Na de Sinterklaasperiode krijgen wij aanvragen van bedrijven, kerstmarkt organisaties en winkel(centra) voor de verhuur van een professionele Kerstman met eventueel een helper/elfje. Hierdoor hebben wij in 2018 besloten om de Kerstman Centrale Friesland op te zetten. Een professionele Kerstverhuur organisatie in Noord-Nederland.

Kerstman Centrale Friesland is onderdeel van JiPi Entertainment.

Jilt

Pieter