Kerstman Centrale Friesland

Over Ons

Wat doen wij?

Bij ons kun je terecht voor het huren van een professionele Kerstman met eventueel een helper in de vorm van een elfje of mascotte. Wij verhuren onze Kerstmannen in Friesland, Groningen én Drenthe! Je huurt de Kerstman voor bijvoorbeeld een bezoek voor bedrijven, kerstmarkten, evenementen en verenigingen. 

Daarnaast kun je bij ons professionele kostuums met toebehoren huren voor jouw eigen Kerstfeest. Wij gebruiken uitsluitend kostuums en accessoires van professionele kwaliteit.

Met onze teams van ervaren en enthousiaste acteurs zorgen wij voor een onvergetelijk Kerstfeest. Wij zijn dé Kerstman centrale van het Noorden! 

Geïnteresseerd? Neem contact met ons op!

 

Wie zijn wij?

Wij zijn een jong en creatief team die in 2011 zijn begonnen met het vertolken van de rol van Sinterklaas en Piet. De passie voor het Sinterklaasfeest is dusdanig toegenomen dat onze hobbymatige aangelegenheid is uitgegroeid tot de grootste professionele Sinterklaascentrale van Noord-Nederland!

In 2018 hebben wij de toen meer dan 25 jaar bestaande Sint Nicolaas Centrale Friesland overgenomen. Daarnaast hebben wij meerdere bedrijven in de Sinterklaasverhuur opgezet. Wij werken onder de namen Sint Nicolaas Centrale Friesland, Sint Nicolaas Centrale Groningen én Sint Nicolaas Centrale Drenthe.

Na de Sinterklaasperiode kregen wij steeds meer aanvragen van bedrijven, kerstmarkt organisaties en winkel(centra) voor de verhuur van een professionele Kerstman met helper in de vorm van een mascotte of elfje. Hierdoor hebben wij in 2018 besloten om de Kerstman Centrale Friesland op te zetten. Een professionele Kerstverhuur organisatie in Noord-Nederland.

Kerstman Centrale Friesland is onderdeel van JiPi Entertainment.